Lesz Vigasz

This site uses cookies. By continuing to browse this site, you are agreeing to our Cookie Policy.

 • " Nem olvastam eddig becsületsértést ill. fenyegetést ebben a kocsmában. "

  És én sem.
  Soha nem vitattam, hogy ha kell, akkor igenis az orrunkra kell koppintani...de most tényleg nem érzem, hogy bármi kirívó eset történt volna a kocsmában ...ami elég nagy baj, mert amelyik kocsmában nem történik semmi, az unalmas! :D
  Kell, hogy pezsegjen az élet...félreértések elkerülése véget! Nyilván nem egymás felmenőinek emlegetésére vágyom!
  Számomra a sértegetés, üres fenyegetés sosem lesz megoldás semmire. Célt nem lehet elérni vele, ha meg nem érem el vele azt, amit akarok, minek csináljam? :D
  Ám ellentétes nézőpontok, ellentétes szemszögek értelmes és kulturált vitáit, beszélgetéseit szívesen hallgatom a pult törölgetése és italok töltögetése közben! ;) Főleg ,ha az a harcokról szól.

  A kocsmába az ember két dolog miatt tér be. Ünnepelni vagy ha éppen pipa és morogni szeretne....
  Nyilván nem lehet mindent elnézni, mert azért vagytok, hogy a szabályokat betartassátok és a játékunkat segítsétek ..ezért kérlek Titeket, hogy mozgásteret hagyjatok nekünk , hogy ne csak az időjárásról tudjunk beszélni és ne kapjunk egyből, ha kicsit morgunk iszogatás közben.

  Aki meg nem itt rosszalkodik, az legyen büntetve ott, ahol rosszalkodik :D


  Így alvás előtt már csak egy kis citromos vízet iszom.


  Az, hogy én ki vagyok attól függ, hogy Te minek akarsz látni engem.
 • Nem éreztetek fenyegetést abban, hogy teliver valaki több embert, akikkel nem szimpatizál, majd megjegyzi hogy az ügyintézőknek a távolság a szerencséjük? Ahogy a visszapofozást sem? és a többit sem? Érdekes.

  Ami az "idézetet" illeti, nem kellett volna több, elég amire vonatkozik, de köszönöm, hogy így alakult, mert jó volt olyan embertől is látni a reagálásokat, aki elismerten ért a játékhoz, látott már nagyon sok év alatt nagyon sok mindent, élt meg sok teamváltást, rosszabb és jobb emberekkel.. hol egyetértve, hol nem, de visszatérve egy hirtelen változásba, figyelembe véve jó és rossz tapasztalatokat, mégis képes és hajlandó azt olvasni, ami oda van írva, és hajlandó érteni a halkabb szavakat (hiába hangos a környék). Köszönjük.

  node az idézetről:
  ".. még egy ilyen szintű megnyilvnulás itt vagy máshol méltó büntetését fogja maga után vonni." az ominózus ugye..az hagyján, hogy a kimaradt vessző ellenére érthető hogy 'itt vagy máshol, méltó...' de előtte erről szól több bekezdés, és még szövegkörnyezetéből kiragadva sem állt meg a lábán, hogy ez "értelmezhető nem fórumra és játékra vonatkozóan is". Ezt nagyon rá kell erőltetned és ezen nem segít, hogy ránk fogod.
  Egyébként akkor se lenne gondolom világvége, ha az utcán megfenyegetnél egy késsel, én pedig ne adj isten segítséget hívnék (vagy magam oldanám meg, de biztosan nem mosolyognék hozzá). Ha már bele akarunk magyarázgatni dolgokat, csak mert nem írtam le, hogy játékban, fórumon, jegyben, IRCen, emailben, skype-on, facebookon vagy más kommunikációs csatornákon...gondolom ha nem sorolnám fel mindet, akkor csakazértis ott jönne vmi, és itt menne a fogalmazz érthetően szöveg tovább. Úgyhogy a ki kit akar kioktatni, a ki mihez kevés, a ki nem fogalmaz érthetően, és hogy természetesen mindenki más mindent rosszul csinál Rajtad kívül odavetésekkel is tele már a cipellő.


  S pontosan értették többen is amit Hinda írt, pár óra alatt elkopott az az "ing", úgyhogy hadd mi döntsük el, mit és hova írunk, ami az adott témához kapcsolódik és az adott kocsma olvasóihoz, 'íróihoz' szól. Akinek nem inge, az nem is fogja felvenni, nem kell eljátszani az őrangyalát senkinek. Bármibe lefogadnék, hogy aki még soha nem nyilatkoztatott ki a leírtaknak megfelelő és más hasonló gondolatot se itt se máshol (jajjj.. fórumon, játékban, jegyben, ircen stbstb), az most sem sértődött meg, vette magára, keseredett meg és megy világgá, ne nézzétek már hülyének a másikat mindig. Aki mégis más nevében háborodik fel, azt csak kérhetem, hogy ne tegye, okkal jutottunk már el idáig, amit nyilvánvalóan többen is értenek itt, a többieknek meg máshogy adják elő, mi pedig nem mondhatjuk ennél jobban ki (ezt használják fel természetesen azok, akik bárkit, és bárhol bárkit összeverhetnek /verbálisan vagy a saját világukban/ és megfenyegethetnek, illetve azt hiszik, ez mindig így lesz)..de azt hiszem, sosem mondtunk még ennyire mindent és adtuk amit lehet. Nem akarom elhinni, hogy ez kevés és nem érthető.

  Ha így sem érthető, arra utaltunk, hogy elég volt abból, ami a színfalak mögött zajlik, miközben megy a megvezetés elől. S erre nem kérünk több, 'dehát semmi se volt', meg 'én aztán nem' meg 'Te bezzegeket'. Tényt közöltünk, nem utópiát, ötletet, talánt, majd egyszert és a többit...sokat eltűrt a csapat, nyilvánvalóan ettől az alapfelállás nem változik (lásd pármondattal később). Minden olyan nevetséges és sokéves rágalmazás ellenére, hogy bezzeg, ha játékos írja azt akkor azonnal tiltva lesz, de csapattag bezzeg stb... nagyon jól tudja már mindenki, hogy a teamtagok sokkal többet tűrtek el, kellett vagy sem, a szabályok erősebben vonatkoztak rájuk, és lehet nyugodtan vetíteni, hogy team rágalmazásért volt tiltás vagy más, de sajnos nagyon nem (viszont mindig jól hangzott ezzel vonulni fel, hogy azt írtam a gonak hogy ...,húdemenő vagyok, és ezért tiltott..nem, sajnos nem) ..eddig. Erre utaltunk a most és nem tovább hozzászólásainkkal. Nem tudom jól leírni, természetesen..amit Hinda próbált, azt én is csak kiegészíthetem. Amikor már a családunk, az életünk s mindenünk állandó és igazán nyomdafestéket nem tűrő módon kerül említésre, nemhogy csak tiltásnál, de már attól, ha vmihez nem bólogatunk, ugrunk, tiltunk, teszünk lehetetlen dolgokat vagy dőlünk be akár..ezt már tényleg nem lehet jobban körülírni, de ennek a 100adrészét sem engedjük meg játékosok vagy fórumozók ellen. S megint nehogy valójában értelmes, néha haragbajövő emberek is félreértsék ezt. (Itt az alapfelállás) Semmi baj sincs, ha néha elszalad a "toll", ha dühvel vagy legalábbis rossz szájízzel reagál valaki valamire..lehet az jogos vagy jogtalan, megértjük..de higgyétek el, nem így teszik azok, akikről és akik miatt most ezeket kell írnunk már - s persze reméljük, hogy ezzel nem okoznak már több kárt szabálykövető társaiknak.

  A többség, szerencsére ha mérges is, nem fenyegeti a másik életét, se a családját, s főleg ebből nem csinál rendszert. Node túl sokat is beszéltünk erről, bocsánat.


  Továbbra is remélem az értést, a tegnapi ingyen sörből (tudjuk, az a legfinomabb) ami megmaradt, azt elkérném, és minden értő fórumozónak fizetek egy duplát bármiből, megérdemlik.

  "A leghatásosabb titok gyakran az igazság."
  ( Daniel Banulescu )
 • Azért nem volna rossz, ha valaki aki magát próbálja áldozati pózba vágni nem fenyegetőzne és nem állítana valótlanságokat. Ez így több mint mulatságos. Ne legyetek összetörve lelkileg! Ennyit ér a munkátok. Lehet büszkék vagytok rá, de pl én rámutatok hogy nincs mire.
  Ráadásul egy GO oldaláról jövő fenyegetés nyilván sokkal valósabb, ti rendelkezhettek bármilyen fajta konkrét infoval adott emberek hollétét illetően.
  Mint írtam már, várok mindenkit szeretettel.
  De addig is mindenképp ferdítsetek tovább! Mulattat.
 • Opi wrote:

  El lehetne engedni ezt a témát :?:
  persze hogy el lehetne, de ehhez nem kéne eteni a trollokat. van amikor magyarázhatsz oldalakon át, attól csak a trollhas teliik meg és egy "böff"-ön kívül másra már nem futja :puke:

  kávét párat meg egy éles metszőollót, mert a karácsonyfánk nagyon makacsul ragaszkodik az ágaihoz idén :D
  ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
  Enemy at 12 o'clock, do you copy?
  ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
  Display Spoiler
  (Az ellenség átjön ebédre, fénymásolsz?)
 • ... :P csüsze...
  mizu?
  Provokálás!....jah...nem a halacskázás...eeez a színtiszta provokáció...
  nekik bezzeg lehet...nekem bezzeg nem...
  ***morcos ám...
  megyek benézek a pult alá,hátha van még pár szétszóródott mogyis milka és persze hogy na persze a hábékásosomat is kérem
 • Jó reggelt!

  Mivel a kocsmáros feladata,hogy a kocsmában rend legyen, így kérek mindenkit, hogy ezt a hadakozást most már tényleg fejezzük be ITT!
  Biztos lehet benne mindenki, hogy semmibe sem fogok beleszólni, ami nem ennek a kocsmának a falai közt zajlik!


  Miért is kell, hogy ennyire elmérgesedjen a helyzet? Miért is nem azon fáradozik mindenki, hogy a helyzet tisztázódjon, rendeződjön? Ne pedig mérgesedjen még jobban el!

  Teljes mértékben megértem, hogy elegetek van az állandó sértésekből , stb. és ilyenkor már ugrotok mindenre, amit lehet máskor elnéznétek vagy nem vennétek magatokra.
  Ugyanakkor hogyan várja el bárki is, hogy segítsenek neki ha problémája van, ha bunkó közben?
  Tudomásul kell venni, ha valaki rámrúgja az asztalt, akkor nemigen fogok azon fáradozni, hogy segítsek neki.
  És bele lehet abba gondolni, hogy ki mit érezne, ha a családtagjával bánna így egy idegen!


  "Nem éreztetek fenyegetést abban, hogy teliver valaki több embert, akikkel nem szimpatizál, majd megjegyzi hogy az ügyintézőknek a távolság a szerencséjük? Ahogy a visszapofozást sem? és a többit sem? Érdekes. "


  De ettől függetlenül, nem! Továbbra sem érzek felétek irányuló fenyegetést ebben. Általánosságban írt!


  Kávét kérek!  Az, hogy én ki vagyok attól függ, hogy Te minek akarsz látni engem.
 • -Szesen- wrote:

  Jó reggelt!

  Mivel a kocsmáros feladata,hogy a kocsmában rend legyen, így kérek mindenkit, hogy ezt a hadakozást most már tényleg fejezzük be ITT!
  Biztos lehet benne mindenki, hogy semmibe sem fogok beleszólni, ami nem ennek a kocsmának a falai közt zajlik!


  Miért is kell, hogy ennyire elmérgesedjen a helyzet? Miért is nem azon fáradozik mindenki, hogy a helyzet tisztázódjon, rendeződjön? Ne pedig mérgesedjen még jobban el!

  Teljes mértékben megértem, hogy elegetek van az állandó sértésekből , stb. és ilyenkor már ugrotok mindenre, amit lehet máskor elnéznétek vagy nem vennétek magatokra.
  Ugyanakkor hogyan várja el bárki is, hogy segítsenek neki ha problémája van, ha bunkó közben?
  Tudomásul kell venni, ha valaki rámrúgja az asztalt, akkor nemigen fogok azon fáradozni, hogy segítsek neki.
  És bele lehet abba gondolni, hogy ki mit érezne, ha a családtagjával bánna így egy idegen!


  "Nem éreztetek fenyegetést abban, hogy teliver valaki több embert, akikkel nem szimpatizál, majd megjegyzi hogy az ügyintézőknek a távolság a szerencséjük? Ahogy a visszapofozást sem? és a többit sem? Érdekes. "


  De ettől függetlenül, nem! Továbbra sem érzek felétek irányuló fenyegetést ebben!

  Kávét kérek!


  csak egy kötözködős kérdés:

  most le akarod nyugtani a népet az első 3 bekezdéssel vagy,

  folytatni a témát az utolsó kettővel? ;)

  bubishákettőót
  ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
  Enemy at 12 o'clock, do you copy?
  ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
  Display Spoiler
  (Az ellenség átjön ebédre, fénymásolsz?)
 • Pár gondolat még...-))


  Szes...azért még kiszolgálsz? Én csak a sarokban ülök és onnan mondogatok

  Sipka, hogy neked mivel van tele a cipellő az nem nagyon érdekel, mert nekem veletek van tele a cipellő..ami meg titeket nem érdekel...:-)

  Én tényleges fenyegetést eddig nem olvastam. Így, ha felétek ilyen irányult tegyétek meg a lépéseket ( meg is kell tenni) különben már mondtam, hogy csak a levegőbe beszéltek.

  Ap..te megint olyanba szólsz bele amiben nem te lettél megszólítva. Ugye nem akarod, hogy úgy gondoljam a teamnek szüksége van a te megerősítésedre...mellesleg a te beírásid is trollkodások..csak ugye magunkról ezt sosem vesszük észre.

  Jöhet a söröm, péntek van akár kettő is egyszerre.

 • lalika wrote:

  Pár gondolat még...-))


  Szes...azért még kiszolgálsz? Én csak a sarokban ülök és onnan mondogatok

  Sipka, hogy neked mivel van tele a cipellő az nem nagyon érdekel, mert nekem veletek van tele a cipellő..ami meg titeket nem érdekel...:-)

  Én tényleges fenyegetést eddig nem olvastam. Így, ha felétek ilyen irányult tegyétek meg a lépéseket ( meg is kell tenni) különben már mondtam, hogy csak a levegőbe beszéltek.

  Ap..te megint olyanba szólsz bele amiben nem te lettél megszólítva. Ugye nem akarod, hogy úgy gondoljam a teamnek szüksége van a te megerősítésedre...mellesleg a te beírásid is trollkodások..csak ugye magunkról ezt sosem vesszük észre.

  Jöhet a söröm, péntek van akár kettő is egyszerre.

  keresem a logikát mitől lennénk különbek, de nem lelem.. Te üldögélhetsz a sarokban és mondogathatsz, én nem, csak ha megszólítanak.. :censored: ejnyehát
  most akkor kocsmában vagyunk, vagy lakossági fórumon, ahol szólítják a hozzászólókat? :D

  és már meg, mi ez a megint? listát kérek nem csak szavakat :grumble:

  ha én trollkodni akarok azt nem nehéz észrevenni... ez itt most pl egy halovány kezdet, de eddig becsszó hogy nem :D

  nasört!
  ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
  Enemy at 12 o'clock, do you copy?
  ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
  Display Spoiler
  (Az ellenség átjön ebédre, fénymásolsz?)
 • lalika wrote:

  Semmi baj ap..értem én...keresed a szórakozást, mert máshol nem találod.

  Akkor küldök egy sört neked és csak fecsegj.
  hát ahogy elnézem, ha nem fecsegek, itt sincs szórakozás :D

  _balázs_ wrote:

  _ap_ szövitársamnak a lehető legfinomabb sört kérném. én magamnak pedig 3 cent unicumot
  köszi, cserébe állom a mai unicumod!

  kávét vagy egy literrel, erőset!
  ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
  Enemy at 12 o'clock, do you copy?
  ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
  Display Spoiler
  (Az ellenség átjön ebédre, fénymásolsz?)
 • Én pl teljesen elkeseredtem. Az ellenfeleink nem akarnak játszani velünk, mondván gyermekekkel nem játszanak.

  Olyan rossz ráébredni erre, hogy valójában csak egy kis gyermek vagyok. Pedig sok hősies üzenetet olvashattam már. Sok fenyegető jellegűt is. Sokszor alig mertem álomra hajtani a kobakom. Ha mégis megtettem, rémálmok gyötörtek. S most mindennek vége?

  Ki harcol szegény gyermekek ellen? Akkor érthetem úgy, hogy mi nyertünk ? Vagy most akkor mi van?

  Tök tanácstalan vagyok.

  Egy bambit kérek.
 • Szép estét emberek!


  Rossz ráébredni, hogy kisgyermek vagy?
  Én mit nem adnék érte, ha ismét ártatlan kisgyermek lehetnék.....
  Annyira fel akartam nőni mindig! Senkinek sem hittem, mikor azt mondták: Örülj, hogy gyermek vagy!
  Persze szeretem azt , aki lettem és vagyok....:D (fő a szerénység), de nem bánnám, ha a következő 10 évben visszafelé számolhatnám a szülinapokat! :D


  Sört. De csakis barnát!


  Az, hogy én ki vagyok attól függ, hogy Te minek akarsz látni engem.
 • Ez mekkora...Eidsf egy hete szenved velem...és nem találják a fogást....És csak romlik a cr nekik..erre azt találták ki, hogy falkát beküldik kohótlanul védéssel mellém, csak, hogy hozzanak a cr-en vissza....Így most folyamat jönnek be kohótlan falkások, az oldalamra...

  A pofám leszakad.....Nah ez az a pont, amikor számomra megszűnt az edisf...nullák vagytok.

  Jöhet a kv-m

 • Ok. Akkor most már több sértő megjegyzést nem fogunk tőled hallani? Ők ugyanolyan játékosok mint te, és legalább zajlik az élet Lambdán.Harcolnak.Szállj le rólunk ,csak harcolj, és fényezd magad nyugodtan.

  egy kv-t kérek  " A malis vitupereri laus est"
  Honorem non potest extorquere, necesse est mereri.
  A tiszteletet nem lehet kierőszakolni, ki kell érdemelni.
 • Ilyen piti megoldásokkal? Ahogy behívjátok falkát kohótlanul cr-t javítani? Én odaálltam közétek egyedül, hogy hajrá...ti meg fogást nem találva ilyen megoldáshoz nyúltok...:-))) hah...Szóval ne hasonlíts hozzátok...árnyékomba sem..Én nyílt sisakkal harcolok..ti úgy nem mertek..velem legalábbis nem ...Csak ilyen módon...már megszoktam, hogy velem szemtől szembe egyikőtök sem mer leállni.

  Jöhet a köv kv-m