Blume bemutatkozik

This site uses cookies. By continuing to browse this site, you are agreeing to our Cookie Policy.

 • Blume bemutatkozik

  na akkor én is:)
  vágjunk bele..Vesta után szabadon)
  kedvenc gyümölcsöm...mindegy..csak legyen leöntve csokival..kedvenc édességem...mindegy...csak legyen nagyon csokis :thumbsup: kedvenc étel..anyufőztje :love: kedvenc zene...bármi ami zongora..kedvenc sport...télen mindenféle ugribugri....nyáron folyó...kedvenc szmájlim....az sajnos itten nincs...egy pink masnis kissárga összevissza ölelget egy nem masnis kissárgát :D ha még valami érdekel kedves olvasó...kérdezz bátran:)

  Új bemutatkozásnak új téma jár :) Jason
 • :P kedves hebi
  a csoki az csoki...a fehér csoki is csoki...tehát mint említettem nem számít csak csoki legyen
  zenében sok mindent szeretek...de mint említettem...minden ami zongora
  sok filmet szeretek
  minden évszakot szeretek
  ééééééééés neeeeem pink szmájli sárga masnival,,,sárgaaaa pink masnivaaaal...és hogy miért?..mert pinki ceretke :love:
 • Blume!

  Értem Én a gúnyolódás provokálás célzást,de hidd el mélyen le kell hajolnom ahhoz ,hogy téged észrevegyelek! ;) Nagyon mélyre!
  Tudod lehet rajtad álarc van, tűnhetsz nagyon provokatív emberkének mégis kicsike vagy Te,nagyon is. ;) Utállak és sosem tartottalak sokra Téged!
  Ha már magyar vagy írd azt az átkozott mondatod első szavát nagy betűvel ahogy a nagyok!Ez elemi ha magyar vagy! Én sváb vagyok büszke dacos*****************Utánozni próbálsz tedd de tudd kb 800 versem és írásom van amit elismertek különböző fórumokon,nem számít! :) Utállak ahogy azokat is akik nem tartoznak velem egy ranglétrán,jót röhögtem azokon akik a nagy havazás alatt sétálgattak a éhezésnek nevezett tüntetés alatt! A büszke magyar nép mennyire mélyre süllyedt,hogy kéreget hogy segélyért folyamodik :lol:

  Sértegetés és provokáció. Megy a figyelmeztetés. bubes22

  The post was edited 1 time, last by bubes22 ().

 • Vesta! Ha Blume egy 6-8 éves gyerek jelmezében szeret elénk állni, akkor hadd tegye. 8)
  És szerintem egy online játékban teljesen mindegy, hogy ki a sváb, cigány, magyar, zsidó, kínai vagy inuit, ezért fölösleges állandóan azt hangoztatni, hogy Te mi vagy. De ha számodra ez ennyire fontos, akkor javasolnám EZTa helyet. Itt nyugodtan verselhetsz és provokálhatsz az anyanyelveden! :monster:
  És közben hadd szóljon:

  :beer:

  Lara :love:
 • Sziasztok!

  Megvallom, már reply-n voltam (szép magyarosan), de még pont frissítettem, hogy lássam Dex válaszát is..ami mindegy persze, de így legalább nem kell ugyanabból már leírnom.
  Engem mindig szörnyen zavar a magyaroskodás, és amikor ez nagybetűs "én"-nel párosul, akkor nálam bizony értelmét is veszti..hiszen nem ez az a nyelv, hálistennek...
  Ugyanakkor én is megkapom az elírásaimért néha, hogy nem bírom a nyelvet, holott azért úgy vélem, igen.
  Azt hiszem senki sem jogosult arra, hogy másokat leszóljon a nyelvhasználatukért, ahogy a provokáció azon formája, ahol leszólt dolgokat ismétlünk meg magunk is, nem is sértően..igenis jó forma :)

  Ez mindazért, mert engem sért a magyar nyelv mutogatása ott, ahol nem kellene, és leszólása ott, ahol ...

  Ellenben a téma..Blume bemutatkozása: az a smiley nekem is kedvencem, egy jóbarátom használta mindig..és (eddig:P) rá emlékeztetett..elrrrrrrrrrrrrrontottad :)
  amúgy én rózsaszín ölelésnek hívom :)

  és hát csokira fel.

  "A leghatásosabb titok gyakran az igazság."
  ( Daniel Banulescu )

  The post was edited 1 time, last by Sipka ().

 • Engem elsősorban az érdekel, hogy mi az a molesztrátor?
  Mit csinálsz mikor molesztrátor vagy? :rolleyes:

  Végezetül olvastam a tegnapi megjegyzéseid főcsatin a szétválasztás indoka az volt, hogy a korábbi témák is így működtek. Feljött egy felhasználó megnyitotta a témáját írt magáról és lehetett kérdezni. Valami azt súgta sok kérdés lesz feléd. :evilgrin: Bár te égetésnek nevezted egyáltalán nem volt célom téged ezzel égetni, remélem nem hari érte :)

 • Vesta wrote:

  Ha már magyar vagy írd azt az átkozott mondatod első szavát nagy betűvel ahogy a nagyok!Ez elemi ha magyar vagy! Én sváb vagyok büszke dacos
  Khm. De azért mielőtt lefikázod Blume-t, hogy miként ír, azért én a helyedben erősen belejavítanék a bemutatkozós leveledbe. Csak úgy hemzseg a hibáktól. És remélem erre nem az lesz a válasz, hogy én sváb vagyok, ezért rám nem vonatkozik...

  Lady Drakhe remekműve :)
 • :love:

  hát akkor vegyük sorba...Naneth..Sipka..jusuf...köszönke)
  NightWolf:..az nem jó... 8| 2 csoki közt egy harmadik...és úúgy leöntve csoikval :thumbsup:
  Jason:..molesztrator= Blume ..mi lenne?:D
  Dex:.nem 6-8..cak!!..blume tettő éves..(és bízom benne ez így is marad)....de igazából nem is lehet tudni mert napról napra változik xd
  puli:...mivel szeretem a piros tűsarkú bakancsot...így folyamatosan kell pótolni)))

  és végül de nem utólsó sorban...kedves Vesta)...valamit benéztél...én aki mélységesen idegenkedem attól hogy magamról bármit is megosszak az interneten...(és valóban kicsit nevetségesnek tartom az ilyen jellegű felsorolásokat...Jason ez válasz a Te kérdésedre is..) én voltam az aki oda álltam melléd és 'felsoroltam...hogy ne egyedül legyél...de látom nem értetted meg...sajnálom...

  ezért szeretném kérni.... ne legyen büntetésben ..csak félreértett...de ezt mindenki tudja rólam...furán írok...félreérthetően... :P én vagyok a hibás hogy postoltam topicjába....elnézést kérek
 • :) nem honosítottam meg....csak én használom....és ennek nagyon egyszerű oka volt...a sok aprócseprő ban:D de ebből mindenki tudhatta...'csüsze...."na már megint itt van" :rofl:
  én ugyan nem számolgatom...mert minek amikor valaki már kiszámolta...nem emlékszem pontosan de valami kétezerpárszáz milliárdodik tizedesjegyig számolták ki...há...tutkó jól elvoltak vele...de minek? 8|
 • Mi aaaaaa.... miama... mamma mia. NW, szokjászépe leróla! Nem módi lopni másnak a köszönését. :)

  Blume; mit is kérdezhetnék? Kérlek válaszolj! Nagyon fontos, hogy ezt tudjam. :chainsaw:
 • :) jó kérdés...hmmm...."csak a felnőttek miatt mesélem el ezeket a részleteket.....a felnőttek ugyan is szeretik a számokat...ha egy új barátunkról beszélünk sosem a lényeges dolgokról kérdeznek....sosem azt kérdezik ..milyen a hangja?...mik a kedves játékai?...szokott e lepkét gyűjteni? ....ehelyett azt tudakolják hány éves?..hány kiló?..hány testvére van....mennyi jövedelme van a papájának...és csak ezek után vélik úgy hogy ismerik....ha azt mondjuk a felnőtteknek :láttam egy szép házat...rózsaszínű téglából épült....ablakában muskátli...tetején galambok...sehogy sem fogják tudni elképzelni a házat...de ha azt mondom láttam egy százezer frankot érő házat....felkiálltanak:..óóó milyen szép....A gyerekeknek nagyon elnézőeknek kell lenniük a felnőttek iránt"

  The post was edited 1 time, last by Blume ().

 • Ha már ilyen szépen körbe írtad. Nálam épp fordítva volt. Gyerekként foglalkoztam inkább a számokkal, mára szélesebb lett a látóköröm.
  Mesélj az álomotthonodról! :)
  Csak ne a Hello Kitty féle Playboy villáról, az már nagyon elcsépelt.